Fetishporr

Svensexa

by on maj.12, 2016, under Event & Fest, svensexa

En svensexa i Stockholm kan bli minst lika bra som i Las Vegas

I vintras berättade min barndomskompis att han hade friat till sin flickvän och att de skulle gifta sig till sommaren. Jag blev naturligtvis glad för deras skull men kanske ännu mer eld och lågor över att äntligen få anordna och styra ihop en svensexa. Han är nämligen första killen i gänget som stadgar sig på riktigt så visst är det viktigt att svensexan blir något alldeles speciellt

Första tanken var att dra en långhelg till Vegas. Men det skulle bli svindyrt och med tanke på tidsomställningen var det inget alternativt att vara där så kort tid. Så jag började leta efter klubbar i Stockholm där man kan få en typisk svensexa. Jag snackar lapdance, poledance, striptease… Allt som finns att få i Las Vegas, fast på hemmaplan. Det är ju ändå det en svensexa handlar om – att ens killpolare ska få känna på hur det är att vara singel en sista gång.

Kidnappad, förnedrad – och shots till frukost

Det började med att vi kidnappade vår polare en tidig lördagsmorgon hemma hos honom och hans fästmö. Han blev inslängd i en limousine och fick en shot tequila till frukost, precis som sig bör. Vi stannade till vid en korvkiosk för att ge honom korv med bröd till frukost och en öl att skölja ner det med. Sedan fick han ta hand om massor av ärenden på stan; bl.a. fick han en sax i handen och skulle samla på troslappar. Med andra ord: han skulle fråga tjejer om han fick klippa deras troslapp på baksidan. De flesta sa nej men han fick ändå en handfull lappar.

Det bästa av allt…

När han hade förnedrat sig på stan gick vi till en pub och åt middag. Han fick gå upp på scen och hålla ett spontant tal, dricka bodyshots från en av servitörerna och testa en finsk sprit som tydligen smakar skit.

Sedan kom överraskningen. Jag hade fixat en helkväll på Club Kino. Jag visste att min polare ville ha en klassisk svensexa med strippor och lap dance men att han aldrig skulle våga fråga om det. Han är lite pryd på så sätt. När vi kom dit trodde jag knappt mina ögon. Nog för att man har hört att strippor har schyssta kroppar men det här var något alldeles särskilt…

Vart jag än blickade stod en fager kvinna, någon utförde poledance och i ett hörn levererades det lapdance efter lapdance. Min polare fick en rejäl striptease som han älskade. Det här var en rejäl fullträff. Ska inte påstå något annat än att resten av oss njöt rätt rejält, vi med.

Kan knappt bärga mig tills det är min tur att gifta mig…


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

    Archives

    All entries, chronologically...